Očala

Sončna očala za odrasle

UV sevanje škoduje koži, zato ne pozabimo, da je nevarno tudi za naše oči. Izpostavljanje žarkom lahko povzroči opeklino na očesni roženici, lahko se pojavi siva mrena, poškodbe na očesni mrežnici in pretirana izpostavljenost UV sevanju pa lahko povzroči raka na vekah. Zelo pomembno je, da oči ustrezno zaščitimo s kvalitetnimi sončnimi stekli.

Sončna očala niso več zgolj modni dodatek, temveč nujno potrebno sredstvo za zaščito oči pred nevarnimi UVA in UVB žarki, zato je pomembno, da izbirate med očali, ki imajo ustrezne zaščitne filtre.

Morajo pa sončna očala ustrezati vašim željam, okusu in obliki obraza. V ponudbi so različne blagovne znamke, kot so: Adidas, Carrera, Boss, Diesel, Guess, Police, Sting smith, Ray Ban, Vogue, Tommy Hilfiger in druge.

Sončna očala za otroke

Otroške oči so še posebej občutljive zato potrebujejo kvalitetno zaščito pred UVA in UVB sončnimi žarki, saj s tem preprečujemo možnost pojava sive mrene in v kasnejšem življenjskem obdobju degeneracijo rumene pege. Pri izbiri otroških sončnih očal bodite še posebej pozorni na kvaliteto stekel in izberite tista, ki imajo 100% zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki. Visoko kvalitetna otroška sončna očala različnih znamk in cenovnih razredov, boste lahko izbirali tudi v naši optiki.

Športna očala

Pri različnih športih so športna očala postala nepogrešljiv kos opreme. Tako profesionalni kot tudi rekreativni športniki si ne predstavljajo aktivnosti brez očal. Oči so naše največje bogastvo, zato se za njihovo zaščito izplača izbrati kakovostna očala. Oblike očal so prilagojena različnim športnim aktivnostim in so izdelana iz visokokavostnih materialov, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Odlična izbira so gumijasti okvirji s polariziranimi fotokromatskimi stekli ali pa morda očala z okvirjem iz eluma. Če morda ne želite očal z okvirjem, imate na voljo tudi taka brez ali s polovičnim okvirjem. Nekatera izmed očal imajo priložena tudi rezervna stekla v različnih barvah, zato si jih lahko prilagodite po vaših željah. Pri nas lahko dobite očala blagovnih znamk Adidas, Julbo in Bolle.

V Optiki Oman Vam, za očala kupljena pri nas, nudimo brezplačna manjša popravila. Menjava nosnikov, menjava izgubljenih vijakov in podobno.

Blagovne znamke

Optika Oman

Ljubljanska cesta 80
2310 Slovenska Bistrica
tel: 02 818 18 09
fax: 02 818 18 08
Mobi: 051 237 462

Delovni čas

ponedeljek - petek: 8.30 - 18.00
sobota: 9.00 - 12.00
nedelja in prazniki: zaprto
Optime plus d.o.o., Ljubljanska cesta 80, 2310 Slovenska Bistrica